1 Eylül 2014 Pazartesi Isparta 31°C, Az Bulutlu

2013/2. Sözleşmeli Personel (4/B) Alımı Sonuçları

12.04.2013

Üniversitemizde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere, 25.03.2013 tarihli Sözcü Gazetesinde ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonlarına müracaatlarla ilgili sonuçlar açıklanmıştır. Asil kazanan adayların hizmet sözleşmesi imzalamak üzere aşağıda belirtilen belgelerle birlikte en geç 26 Nisan 2013 Cuma günü saat 17.30’a kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kazananların listesini görmek için tıklayınız

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1-Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi (Aslı görülmek şartıyla

kurumumuz tarafından onaylanabilir.)

2-Sağlık raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair)

3-Mal bildirimi beyannamesi (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığından temin edilir.)

4-2012 KPSS sınav sonuç belgesi

5-Vesikalık fotoğraf (6 adet, son 6 ay içinde çekilmiş )

6-Tecrübe belgesi ve sertifikaların aslı

Başvuru dilekçesini görmek için tıklayınız