27 Kasım 2014 Perşembe

SDÜ 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzu Hizmetinizde

18.02.2013

SDÜ 29 Ekim Kapalı Yüzme Havuzunda üniversite personeline, öğrencilere, çocuk ve yetişkin Ispartalılara yönelik yüzme kursları başladı. Havuzuda, yeni dönemde de hafta içi ve hafta sonu yüzme dersleri veriliyor.

Hiç yüzme bilmeyen, az bilen ve iyi bilen yetişkin bireyleri, tecrübeli hocalar eşliğinde antrenmanlara  bekliyoruz.

Çocukların daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sürebilmeleri için spor sevgisi, spor yapma alışkanlığı ve aktif bir yaşam sürme alışkanlığı kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Amacımız; çocukların ve gençlerin spor ahlakına ve spor disiplinine sahip sağlıklı, başarılı ve sosyal açıdan güçlü bireyler olmalarına yardımcı olmak. Bunu sağlamak adına çocuklar için eğlenceli, heyecanlı ve başarı hissiyle donatılmış bir ortam hazırlıyoruz.

Havuz ücretlendirmesi:

Personel
1 Seans
5 TL
7 TL
Haftalı (3 Seans)
15 TL
20 TL
Aylık (12 Seans)
40 TL
70 TL
Aile ve Gruplara %20’a varan indirim yapılmaktadır.
(Yukarıdaki yeni fiyatlarımız NİSAN ayından itibaren geçerlidir)

*** Bayanlara yönelik özel saat ve bayan hocalar eşliğinde yüzme derslerimiz vardır.

Ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız